Verdens beste rundstykker! Luftige og supergode, en slager i heimen! Perfekte til å lage stor oppskrift og fryse, like gode etterpå!

Ingredienser

750 gr hvetemel
60 gr sukker
100 g Bremykt steke og bake
50 g gjær
1 egg
1/2 liter melk

Fremgangsmåte

1. Smelt smøret oppi melka, ca 37 grader.
2. Bland inn gjæren i væsken.
3. Bland inn egget.
4. Tilsett det tørre.
5. Heves på lun plass til dobbel størrelse.
6. Rulles ut til boller, heves ca 20 minutt.
7. Stekes på varmluft i 220 grader, ca 10-12 minutt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!