Verdens beste rundstykker med ost både inni og på toppen.

Ingredienser

75 gram Bremykt
3 dl melk
50 g gjær el. 1 pk tørrgjær
1 ts salt
2 dl revet ost (+ litt ekstra til topping)
Ca 7 dl hvetemel
Melk til pensling
20 muffinsformer

Fremgangsmåte

Smelt smøret og lunk melken, tilsett salt og ost. Bruker du fersk gjær rører du denne ut i væsken , imens tørrgjær has i melet. Elt inn hvetemel til en smidig deig.
La deigen heve under plast i 30 minutter.
Del deigen i 20 emner og trill til boller. Legg dem i muffinsformer og la dem etterheve under plast i 25 minutter.
Etter heving pensles bollene med melk og litt revet ost drysses over.
Stekes midt i ovnen på 225°C i 10-15 minutter.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!