Deilige halvgrove runstykker med oregano. Sprø utenpå og luftige inni-

Ingredienser

350 g siktet hvetemel
150 g sammalt hvete, grovmalt
1 pk gjær
1 ts salt
2 ts sukker
2 ss oregano
3 ss flytende Bremykt
3,5 dl vann

Fremgangsmåte

1. Ha alt det tørre i en bolle.
2. Tilsett så alt det våte
3. Kna deigen sammen
4. Legg på et lunt sted og dekk til
5. La heve i 30 minutter
6. Skjær ut i 16 emner
7. Rull til fine rundstykker
8. Legg på stekebrett med bakepapir
9. Legg på et lunt sted og dekk til
10. La heve i 30 minutter
11. Stekes i forvarmet ovn i 10 minutter på 220 °C
12. Avkjøles på rist i 10 minutter
Rull gjerne tippen av rundstykket i havsalt mellom punktene 7 og 8 for en ekstra piff.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!