Gode og saftige rundstykker som er perfekte til frysing og til matpakkelunsj. De er tilogmed gode med svett gulost på i matpakken!

Ingredienser

200 gram lettkokte havregryn
500 gram sammalt hvete/fibramel
250 gram hvetemel
2 ts fiberhusk
1/2 pakke gjær, enten tørr eller fersk
1 ts salt
4 dl melk
2,5 dl lunket vann
3 revne gulrøtter, medium store
3 ss romtemperert Bremykt Steke og Bake

Fremgangsmåte

Bland det tørre først, og tilsett væske, gjær og gulrot. Elt godt, og elt inn smøret til slutt. Hev til dobbel størrelse. Del så deigen i like emner (ca 30 stk) og form ca 10 cm store rundinger som prikkes med en gaffel. Etterhev i 30-40 minutter før de stekes til de er gyldne på 180 grader. I min ovn tar dette 15 min!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!