Disse pølsebrødene blir knall gode og luftige

Ingredienser

2,5 dl Melk
1 dl Vann
1 ss Sukker
1. ts Salt
25 g Fersk Gjær
500g Hvetemel
50 g Bremykt

Fremgangsmåte

• Ha alle ingrediensene i en bakebolle.
• Fersk gjær blandes i lunket vann og melk 37 grader.
• Bland melk, vann, sukker, salt og fersk gjær sammen i bollen.
• Ha i Bremykt smør, rett i bollen, uten å smelte det!( Viktig )
• Elt deigen godt sammen med hvetemel.
La pølsebrød deigen heve på et lunt sted! I ca 40 minutter😊
Del så deigen i 10 like store emner. Så lager du avlange pølsebrød.
Ha disse på en bakepapir kledd stekeplate.
La dem etterheve, med et fuktig klede over seg nye 15 min.
Pensle gjerne over med Tine Helmelk.
Stekes på 200 grader ca 10-15 min 😊🌭

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!