Bremykt Logo

Beste glutenfri Mud cake

Ingredienser

• 1 cup (220 ml) smeltet Bremykt
• (200 g) mørk chocolate
• 2/3 cup (160 ml) Hel melk
• 1 cup (125 g) glutenfri mel (semper) med en Ts bakepulver
• 1 cup (125 g) mandel mel
• 1⁄2 cup minus 1 ss (50 g) kakao
• 1⁄2 ts bake soda
• 2 cup pluss 2 ts (400 g) super fin sukker
• 4 egg (lett pisket)
• 1⁄2 cup minus 1 ts (100 ml) kjernemelk eller sortmelk
Krem
• (250 g ) sjokolade
• (150 ml) piskekrem

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til (160 C).
2. Smelte sammen smør, sjokolade i en gryte
og melk, rør til kombinert. Ta av fra komfyren
og la avkjøles.
3. Stift alle tørre ingrediensene i en bolle og lage
en brønn i midten.
4. Når sjokoladeblandingen er avkjølt, legg til
egg og smør melk.( kjærnemelk)
5. Hell deretter de våte ingrediensene i det tørre
ingredienser og bland fra midten.
6. Bake ca. 1 time og 50 minutter
til 2 timer.
7. Kontroller at kaken er kald før du begynner.
Krem
Bruksanvisning
1. Varm krem ​​over komfyren til det smelter (omtrent å koke) og hell over sjokoladen. Tillat å sitte i et minutt og rør deretter for å kombinere.
2. Hvis sjokoladen ikke er ordentlig smeltet, sett den inn i mikrobølgeovnen og oppvarm i trinn på 30 sekunder.
3. Når det er kombinert, er det også best å bruke en mikser for å ta bort alle klumper.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!