Gluten fri Mud cake

Beste glutenfri Mud cake

Img 4665
Img 4590
Rose Majeed

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

• 1 cup (220 ml) smeltet Bremykt
• (200 g) mørk chocolate
• 2/3 cup (160 ml) Hel melk
• 1 cup (125 g) glutenfri mel (semper) med en Ts bakepulver
• 1 cup (125 g) mandel mel
• 1⁄2 cup minus 1 ss (50 g) kakao
• 1⁄2 ts bake soda
• 2 cup pluss 2 ts (400 g) super fin sukker
• 4 egg (lett pisket)
• 1⁄2 cup minus 1 ts (100 ml) kjernemelk eller sortmelk

Krem

• (250 g ) sjokolade
• (150 ml) piskekrem

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til (160 C).
2. Smelte sammen smør, sjokolade i en gryte
og melk, rør til kombinert. Ta av fra komfyren
og la avkjøles.
3. Stift alle tørre ingrediensene i en bolle og lage
en brønn i midten.
4. Når sjokoladeblandingen er avkjølt, legg til
egg og smør melk.( kjærnemelk)
5. Hell deretter de våte ingrediensene i det tørre
ingredienser og bland fra midten.
6. Bake ca. 1 time og 50 minutter
til 2 timer.
7. Kontroller at kaken er kald før du begynner.

Krem

Bruksanvisning
1. Varm krem ​​over komfyren til det smelter (omtrent å koke) og hell over sjokoladen. Tillat å sitte i et minutt og rør deretter for å kombinere.
2. Hvis sjokoladen ikke er ordentlig smeltet, sett den inn i mikrobølgeovnen og oppvarm i trinn på 30 sekunder.
3. Når det er kombinert, er det også best å bruke en mikser for å ta bort alle klumper.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere