Bremykt Logo

Verdens beste kake med smak av joghurt

Ingredienser

Uansett sjokolade kake som laget med Bremykt smør!
Jeg brukte her, Toro glutenfri sjokolade kake.
210 g jordbær
300 g fløte
150 g jordbær joghurt av din valg
1/3 g (70g) sukker
10 g gelatin
Rød Gelé en pakke
Rød farge

Fremgangsmåte

Jeg tar å lage kaken i forveien i rund form .
-Tar alle ingredienser frem og begynner:
-Sett gelatinen i en 40 Ml kaldt vann.
-Mos jordbærene og sett litt farve og litt av sukkeret godt .
-legg jordbær yoghurt med moste jordbær.
-visp fløten stiv med sukker.
- legg gelatinen i mikroen for å smeltes helt. Men ikke kok den!
-vent til gelatinen er kaldt. Men ikke så kaldt.
-smak til å med med sukker i blandingen til du synes at den er bra!
- nå blander du jordbærene med fløten og bland per hånd !

Legg en del av kaken i formen og legg en etasje med kremen..., så gjør du med resten av etasjene som på bilde!
- legg kaken i kjøleskap .
-lag Geleen som står i pakken ! La den blir kaldt og hell den oppi kaken og legg den igjen i kjøleskapet.
Llag sjokolade pynt slik:
Legg bake papir en lang stripe!
Smelt sjokolade og og legg den i dekorasjon pose!
Klipp posen og lag striper som på bilde over papiret!
Vent til den stivner og ta hele papiret og sett den rundt kaken !
Ta hele papiret forsiktig .
Nyt

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!