Bremykt Logo

Perfekt, kompakt brownie med herlig sjokoladeganasche som topping.

Ingredienser

Bunn:
150 g Bremykt
3 dl sukker
1 dl kakaopulver
2 egg
2 dl hbetemel
Fyll:
0,75 dl fløte
45 g Bremykt.
225 g lys kokesjokolade (Blir også godt med hvit sjokolade)

Fremgangsmåte

Sett.ovnen på 170 grader, over- og undervarme.
Bunn:
Smelt Bremykt.
Rør Bremykt og sukker sammen.
Rør i kakao.
Rør inn ett og ett egg, pass på at det første er godt blandet inn før du rører i ett til.
Rør i hvetemel.
Kakerøra skal være tykk.
Dekk bunnen i springforma med bakepapir - hell i røren.
Stekes på nederste rille i ca 15 - 20 minutter (varierer fra ovn til ovn)
Sjekk med strikkepinne, kaken er ferdig når det så vidt sitter igjen litt røre på pinnen.
Fyll:
Varm opp Bremykt og fløte.
Ha i kokesjokolade i biter og ta av varmen.
La sjokoladen smelte i fløteblandingen, rør godt. Helles over den avkjølte kaken.
La stivne i kjøleskap.
Den kan også lages i langpanne, da er det bare å doble oppskriften.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!