Superseig og saftig brownie

Perfekt, kompakt brownie med herlig sjokoladeganasche som topping.

Fb img 1538409192316
Grisegutt
Therese Storvik

Ingredienser

Bunn:
150 g Bremykt
3 dl sukker
1 dl kakaopulver
2 egg
2 dl hbetemel

Fyll:
0,75 dl fløte
45 g Bremykt.
225 g lys kokesjokolade (Blir også godt med hvit sjokolade)

Fremgangsmåte

Sett.ovnen på 170 grader, over- og undervarme.

Bunn:
Smelt Bremykt.
Rør Bremykt og sukker sammen.
Rør i kakao.
Rør inn ett og ett egg, pass på at det første er godt blandet inn før du rører i ett til.
Rør i hvetemel.
Kakerøra skal være tykk.

Dekk bunnen i springforma med bakepapir - hell i røren.
Stekes på nederste rille i ca 15 - 20 minutter (varierer fra ovn til ovn)
Sjekk med strikkepinne, kaken er ferdig når det så vidt sitter igjen litt røre på pinnen.

Fyll:
Varm opp Bremykt og fløte.
Ha i kokesjokolade i biter og ta av varmen.
La sjokoladen smelte i fløteblandingen, rør godt. Helles over den avkjølte kaken.
La stivne i kjøleskap.

Den kan også lages i langpanne, da er det bare å doble oppskriften.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift