Bremykt Logo

Best av alt: Bremyk, kakao, egg, vanilje og banan

Ingredienser

4 dl sukker, 3 dl hvetemel, 2 dl kakao, 1 Ts bakepulver, 2 Ts vaniljesukker. 200 gram bremyk, 4 egg. Fyll: vaniljekrem og en banan. Trekk: 100 gram bremyk, 50 gram Freias selskaps sjokolade, ca. 300 gram melis.

Fremgangsmåte

1. Sukker 2. Mel 3. Bakepulver og vaniljesukker og kakao. Blandes tørt. Tilfør smeltet bremyk, og deretter egg. Røres sammen og ha i rund kakeform, stekes på nederste rille i 45 min. på 175 grader. Fyll: En pakke ferdig vaniljekrem, og kutt en banan i skiver og legg på kremen. Trekk: Smelt bremyk og sjokolade, tilfør egg og så mye melis du vil. Mindre melis hvis du vil at det skal flyte nedover sidene på kaka. Pynt gjerne med geletopper hvis barn er inne i bildet.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!