Fransk sjokoladekake

Universets beste flytende sjokoladekake. Fullføres perfekt med vaniljeis, litt frukt og en god kopp kaffe. Love this chocolatedream!

Img 20150712 195206
Maren Ulrike Bracht

Spiste kaken annenhver dag da jeg først oppdaget denne. Farlig godt!

Ingredienser

200 g Bremykt
200 g Mørk kokesjokolade
4 Egg
2 dl Sukker
200 g Mel
1 stor ts Bakepulver

Vaniljeis, frukt (Banan, bær)

Fremgangsmåte

1) Forvarm ovnen på 200 grader (180 varmluft).
2) Smelt bremykt og sjokoladen over et vannbad.
3) Pisk eggene og sukker til eggedosis.
4) Vend inn sjokoladeblandingen.
5) Sikt Mel og bakepulveret over blandingen og vend inn.
6) Hell deigen over i en ovnfast form og stek midt i ovnen i 12 min.
7) Server med is, frukt og kaffe.

Nyt!

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet