Bremykt Logo

Universets beste flytende sjokoladekake. Fullføres perfekt med vaniljeis, litt frukt og en god kopp kaffe. Love this chocolatedream!

Ingredienser

200 g Bremykt
200 g Mørk kokesjokolade
4 Egg
2 dl Sukker
200 g Mel
1 stor ts Bakepulver
Vaniljeis, frukt (Banan, bær)

Fremgangsmåte

1) Forvarm ovnen på 200 grader (180 varmluft).
2) Smelt bremykt og sjokoladen over et vannbad.
3) Pisk eggene og sukker til eggedosis.
4) Vend inn sjokoladeblandingen.
5) Sikt Mel og bakepulveret over blandingen og vend inn.
6) Hell deigen over i en ovnfast form og stek midt i ovnen i 12 min.
7) Server med is, frukt og kaffe.
Nyt!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!