10 dl hvetemel
6,5 dl sukker
4 ss oboy
1 ss natron
1 ts bakepulver
150 gram smelta Bremykt
6,5 dl havremelk
Glasur;
250 gram smelta Bremykt
600 gram melis
2 ss bakekakao
2 ts vaniljesukker
3 ss kaffi ( eg brukar coop blå kaffi)
1. Bland alt det tørre i en bolle
(Mel, sukker, bakepulver, vaniljesukker, oboy, natron.)
2. Ha i det våte.
Smelta Bremykt, havremelk)
3. Først brukar eg ei tresleiv å blande røren med. På slutten brukar eg ein slikkepott for å lettare få blandet alt.
4.Ha røren i en langpanne.
5.Stekes deretter i ca 40 minutt på 175 grader. Eg brukar varmluft.
I min ovn er det 4 nivåer, da brukar eg nest nederste nivå.
6. Kjøl av i langpanneformen, gjerne over natten. Dekk til med kjøkkenhanduker.
7.Ha deretter på glasuren.
NYT!
Denne kan fryses ned og ta opp ved behov. Tiner raskt på kjøkkenbenken. Er like saftig fortsatt.