Brownies

En saftig og mektig brownie, med nydelig smak av sjokolade, nøtter og havsalt.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

Oppskriften passer til en middels stor langpanne

350 g Bremykt Original, romtemperert
6 dl sukker
150 g kakao
1 dl lys sirup
½ ts salt
6 store egg (ca. 360 g)
3 dl hvetemel
200 g hvit kokesjokolade
100 g valnøtter
½ ss Maldonsalt

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker luftig og hvitt. Bland inn kakao, sirup og salt.

Tilsett ett og ett egg, rør godt mellom hver gang.

Vend inn hvetemelet. Bland til slutt inn grovhakket sjokolade og valnøtter (hold av litt til pynt).

Ha røra i en smurt eller bakepapirkledd langpanne, dryss over litt valnøtter og salt.

Stekes ved 160 °C, på midterste rille 40-60 min (her avhenger det av tykkelse på brownien) Kaken skal være litt bløt i midten.

Avkjøl kaken og dryss over gjerne over litt melis eller kakao før servering.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere