Brownies med melkesjokolade

Brownies er en favoritt for de aller fleste. Her har du en Browniesoppskrift med melkesjokolade.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 20 små biter)

150 g Bremykt Original
170 g melkesjokolade
150 g sukker
75 g brunt sukker
2 store egg
1 ts vaniljekstrakt
90 g hvetemel
1 ss kakao
Litt Bremykt til smøring av form
Melisdryss
Friske bringebær

Fremgangsmåte

Melkesjokoladebrownies er enkelt å få til og en klar favoritt hos mange. Del opp i små firkanter og server gjerne med friske bringebær og et glass kald melk.

Forvarm ovnen til 170 grader.

Smelt Bremykt og sjokolade over vannbad på svak varme. Ta vekk fra varmen og pisk inn sukker, egg og vaniljeekstrakt.

Vend inn mel og kakao med en slikkepott.

Fordel røra i en smurt brødform (ca. 1 ½ l). Stek på midterste rille 20-25 minutter, til overflaten har stivnet. Test med en kakepinne, det skal sitte igjen noen få kakesmuler på pinnen.

Avkjøl godt før du skjærer kaka i små firkanter. Dryss over litt melis og server gjerne med friske bringebær.

Tips:
Melkesjokolade kan erstattes med lys eller mørk kokesjokolade.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere