Cappuchinokake med sjokoladeostekrem

Denne Cappuchinokaken er en deilig kaffekake til kaffekosen. Ha en ostekrem med sjokoladesmak på toppen, så er den perfekt å servere til noen du er glad i.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 12 porsjoner)

Cappuchinokake:
130 g Bremykt Original, romtemperert
2 ss espresso instant pulver
1 ss kakao
3 dl Crème Fraîche
230 g sukker
3 store egg
230 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron

Sjokoladeostekrem:
1 pk (160 g) Philadelphia med sjokoladesmak
1 pk (200 g) Philadelphia naturell
1 ts espresso instant pulver
Ca. 50 g melis

Litt Bremykt til smøring av springform

Kakaodryss til pynt

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C

Cappuchinokake:
Ha alle ingrediensene i en miksebolle, pisk godt sammen og ha røra i en smurt springform (ca. 24 cm).

Stek på midterste rille ca. 50-60 minutter. Test gjerne med en kakepinne, det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl kaka på rist.

Sjokoladeostekrem:
Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig krem, fordel over kaka og sikt over litt kakao.

Tips:
Kaka kan fint lages både en og to dager før servering.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet