Cappuchinokake med sjokoladeostekrem

Denne Cappuchinokaken er en deilig kaffekake til kaffekosen. Ha en ostekrem med sjokoladesmak på toppen, så er den perfekt å servere til noen du er glad i.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 12 porsjoner)

Cappuchinokake:
130 g Bremykt Original, romtemperert
2 ss espresso instant pulver
1 ss kakao
3 dl Crème Fraîche
230 g sukker
3 store egg
230 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron

Sjokoladeostekrem:
1 pk (160 g) Philadelphia med sjokoladesmak
1 pk (200 g) Philadelphia naturell
1 ts espresso instant pulver
Ca. 50 g melis

Litt Bremykt til smøring av springform

Kakaodryss til pynt

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C

Cappuchinokake:
Ha alle ingrediensene i en miksebolle, pisk godt sammen og ha røra i en smurt springform (ca. 24 cm).

Stek på midterste rille ca. 50-60 minutter. Test gjerne med en kakepinne, det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl kaka på rist.

Sjokoladeostekrem:
Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig krem, fordel over kaka og sikt over litt kakao.

Tips:
Kaka kan fint lages både en og to dager før servering.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende