Bremykt Logo

Dette er en utrolig myk og god sjokoladekake, som ikke blir tørr så fort. Den holder seg fint i flere dager. Denne er uten egg. Jeg har brukt litt forskjellig glasur på, men syns den funker best med krem med o`boy smak

Ingredienser

500g hvetemel
600g sukker
4ss bakekakao
2ts natron
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1 liter kulturmelk
Krem:
Kremfløyte
3-4ss sukker
O`boypulver etter smak

Fremgangsmåte

1. Bland sammen alt det tørr før du rører inn kulturmelken.
2. Hell i en stor langpanne (kan også deles på 2 runde former). Bestem selv om du vil smøre formen(e) eller bruke bakepapir, jeg personlig bruker papir.
3. Stek på nederste rille på ca 200 grader i 25-30 min
4. Bør avkjøles helt før kremen kommer på

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!