Grys beste sjokoladekake

Dette er en utrolig myk og god sjokoladekake, som ikke blir tørr så fort. Den holder seg fint i flere dager. Denne er uten egg. Jeg har brukt litt forskjellig glasur på, men syns den funker best med krem med o`boy smak

18556147 10155064766455831 9188228279634070994 n
Gry Smedhaugen

Den har egentlig ingen personlig betydning, men en kake jeg har prøvd meg litt fram etter at jeg fant en oppskrift på nettet, men har gjort den mer personlig, og tilpasset min firkantet form fra Europris ;)
Dette har blitt en favoritt både hos meg, min samboer, og våres familier, spesielt barna

Ingredienser

500g hvetemel
600g sukker
4ss bakekakao
2ts natron
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1 liter kulturmelk

Krem:
Kremfløyte
3-4ss sukker
O`boypulver etter smak

Fremgangsmåte

1. Bland sammen alt det tørr før du rører inn kulturmelken.
2. Hell i en stor langpanne (kan også deles på 2 runde former). Bestem selv om du vil smøre formen(e) eller bruke bakepapir, jeg personlig bruker papir.
3. Stek på nederste rille på ca 200 grader i 25-30 min
4. Bør avkjøles helt før kremen kommer på

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet