Bremykt Logo

Denne kaka smakar godt med sjokoladekrem.

Ingredienser

200 g Bremykt
200 g sukker
1 egg
200 g kveitemjøl
1 stor ts bakepulver
200 g kokosmasse
Glasur:
200 g Bremykt
200 g melis
100 g mørk kokesjokolade
1 egg

Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker kvitt.
2. Ha i samanpiska egg.
3. Sikt i kveitemjøl saman med bakepulver.
4. Ha i kokosmassen.
5. Rør dette saman.
6. Hell røra i bakepapirkledd springform, ca 24 cm i diameter.'
7. Steik kaka ved 175 grader C, ca 45 minutt.
8. Avkjøl kaka på rist.
Glasur:
1. Smelt sjokoladen i vassbad, saman med Bremykt.
2. Hell dette over i ein bolle og rør inn melis og egget.
3. Visp dette godt saman.
4. Sjokoladekremen bør stå nokre få minutt på kjøla, til han tjuknar litt.
5. Smør kremen over kaka.
6. Dryss til slutt over litt kokosmasse.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!