Bremykt Logo

Ved å blande melkesjokolade i smøret til kaken Får du en himmelsk god sjokoladekake og glasur med melkesjokolade

Ingredienser

Ingredienser
Melkesjokolade kake.
3 egg
3 dl sukker
200 gr bremykt
100 gr melkesjokolade
4 dl hvetemel
3 ss bakekako
1 ss rett i koppen kakao
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3 dl melk
Glasur.
100 gr bremykt
100 gr melkesjokolade
50 gr melis
1 ts vaniljesukker
2 ss rett i koppen kakao
2-4 ss kald melk

Fremgangsmåte

Melkesjokolade kake.
Slik gjør du:
1.Sett ovnen på 180 grader.
2. Smelt bremykt når smøret er smeltet ha oppi 100 gr med melkesjokolade rør til det blir en glatt røre la den stå å avkjøle seg.
3. Ha 3 egg i en bolle med 3 dl sukker visp til det blir eggedosis rør inn det smeltete smøret.
4. Visp inn de tørre ingrediensene veksel vis med melk. Om du bruker kjøkken maskin eller en hand mikser så bland inn på lav hastiget sånn at du ikke visper ut luftbobler.
Rør til røren er glatt og smidig.
5.Hell over i en smurt form 26 cm springform.
6. Stek kaken midt i ovnen i 40 min.
Glasur.
Slik gjør du:
1. Smelt 100 gr bremykt ha i 100 gr melkesjokolade rør til du får en glatt røre.
2. Rør inn 1 ts vaniljesukker, 2 ss rett i koppen kakao og 50 gr melis.
3. Når glasuren begynner å bli tykk rør inn ca 2 ss med kald melk.
4. Vis røren blir for tynn ha i litt mer Melis.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!