Sjokoladefondant med bær

Fløyelsmyk sjokoladefondant med bær.

37d47e86 d4b6 42c2 883a 360a0124a99c
Celine Marie Johansen

Ble servert denne på første date med min nåværende samboer, det har blitt en favoritt!

Ingredienser

4 Egg
120g Sukker
150g Mørk sjokolade
120g Bremykt
90g Hvetemel

Gir ca 6 former avhengig av størrelse på formene.

Vi brukte også stikkelsbær, solbær og rips til pynt.

Fremgangsmåte

1. Varm smør og sukker på lav varme i en kjele
2. Ta kjelen av varmen og tilsett hakket sjokolade mens du rører
3. Bland inn siktet hvetemel
4. Tilsett så ett og ett egg
5. Smør formene med bremykt, og fyll ca 2/3
6. Stekes i 8-10 minutter på 200 grader, til den er stekt på utsiden, med flytende sjokolade i midten
7. Pynt med bær etter ønske

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift