Mangobrownie

Rask, sunt og enkelt dessert.

Brownie
Agnieszka Kwidzinska

Ingredienser

4egg
130 g havremel (du kan male havregryn med stavmikseren)
80 -100 g bjørkesukker (xylitol)
100 g mørk sjokolade
1/2 ss bakepulver
80g Bremykt
1 liten moden mango eller 2 persimmoner

Fremgangsmåte

Smelt sammen sjokolade og bremykt på en liten varm. Tilsett mel, bjørkesukker, bakepulver og egg. Bland til å få en glatt konsistense. Sett inn på en liten bakeform (Ø24-25 cm) med bakepapir på. Skrell og kutt frukten som du har. Legg på toppen. Bak i 175 grader ca 20-25 min.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende