Saftig melkesjokolade kake i langpanne

I denne sjokoladekaken brukes mye melkesjokolade freia og Bremykt, som gjør den ekstra god og saftig. Smelter i munn.

Ff892be9 e126 47bb ba8e acd3007bed31
Evica Milosevic

Ingredienser

500 g Melkesjokolade Freia
500 g Rørsukker ( 1 pk )
500 g Bremykt. ( 1 pk )
500 g hvetemel
5 dl kokande vann
2 dl H - melk
4 egg
4 ss kakao
4 ts vanikjesukker
4 ts bakepulver

Glasur:

200 g Melkesjokolade freia
1 ss Bremykt

Fremgangsmåte

1: Ha varmt vann, melk, smør Bremykt orginal, Melkesjokolade Freia og brun sukker i en kjele på svak varme. Rør til alt smelter, avkjøl noe.
2: Bland alt det tørre, utenom sukker.
3: Ha det tørre oppi til det våte.
4: pisk mellom hvert egg.
5: Hell røren i en vanlig langpanne og stekes på 175 grader i ca 50 min. Husk å sjekke kaken etter 40 min.
7: Bremykt 1 ss og 200 g melkesjokolade smeltes. Glasuren spres over kaken når kaken er avkjølt.
Tips: steketiden er litt lang, jeg hadde den i ovnen på 175 grader i ca 50 min. Den er ferdig når den virker fast, men fortsatt myk.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende