Bremykt Logo

Denne kaken er den perfekte sjokoladekaken, med to lag saftig sjokoladekake og to lag myk sjokoladekrem. Kaken er skåret ut i bokstaver fra én langpanne og pyntet med alt man finner i skapet ❤ en veldig enkel kake som gjør mye ut av seg på kakebordet 🎀

Ingredienser

Langpannekake:
350 gram Sukker
3 Egg
200 Bremykt
200 gram Hvetemel
50 gram Kakao
1 ts Bakepulver
1 ss Espressopulver
Sjokoladekrem:
100 gram Melkesjokolade
50 gram Kokesjokolade
150 gram Bremykt
125 gram Melis
Pynt:
Makroner
Økologiske roser
Pikekyss
Lakriskuler
Bær
Eller eventuelt det du måtte ha for hånden som setter litt farge og kontrast.

Fremgangsmåte

Lanpannekake:
Visp sukker og egg til eggedosis. Sikt hvetemel, kakao, espressopulver og bakepulver i eggedosisen og vend inn romtemperert og myk Bremykt. Ha over i en langpanne og stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Til alle tre bokstavene måtte jeg lage kaken to ganger, men til en bokstav er det nok med å dele kaken i to vertikalt på midten og bruke den ene delen til bunnen og en til toppen
Sjokoladekrem:
Smelt sjokoladen på laveste temperatur i en kjele eller i vannbad. Avkjøl sjokoladen, men ikke så den stivner. Visp Bremykt og melis hvitt og hell sjokoladen oppi, rør sammen. Ta alt i en sprøytepose og sprøyt små tupper i to lag på sjokoladekaken. Her lagde jeg også dobbel oppskrift for å få nok til alle bokstavene.
Pynt:
Finn frem det du har liggende av fargerik pynt som kan sette litt farge og kontrast på kaken 🎀🥳

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!