Barnas sjokoladekake med sjokoladekremost

Herlig saftig og smakfull sjokoladekake som er mild nok til at også barna elsker den. Jeg får alltid beskjed om å lage denne av min sønn, og den er alltid populær både hos barn og voksne.

5fa4e496 b004 4393 ac1e 5e85bdac3486
Jill

Ingredienser

150 g smelter Bremykt
7,5 dl Kefir
5 dl sukker
2 ts Natron
6-8 ss O’boy eller 2-3 ss kakao eller en blanding av de to (jeg bruker det siste)
10 dl hvetemel

Glasur
200 g Philadelphia
100 g Bremykt
2 ts vaniljesukker
300 g melis
Eventuelt 3-5 ss kakao (smak til)

Fremgangsmåte

Bland Kefir og natron. La stå i 5 minutter. Rør inn resten.

Stek på 200 grader i ca. 30 minutter

Glasur
Rør sammen mykt smør, vaniljesukker og melis. Ha oppi Philadelphia og pisk glasuren jevn og klumpefri. Du kan stoppe her og ha en vanlig kremosttopping, eller smake til med kakao til en sjokoladekremosttopping.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet