Super god og super rask sjokoladekake.
Oppskriften er min egen. Inspirert av meg.

Evica Milosevic
Oppskrift er min egen.
Ingredienser
200 g Bremykt, orginal
200 g sukker
450 g nugatti, orginal
3 egg
5 dl kefir
500 g hvetemel
4 ts vanilije sukker
4 ts bakepulver
Glasur:
50 g nugatti, orginal
50 g Bremykt, orginal
100 g melis
1 ss vann
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 175 grader. Smelt Bremykt sammen med nugatti og sukker på svak varme. Trekk gryte til side og tilsett resten av ingrediensene. Bland det hele godt sammen, og stek i en bakepapirkledd langpanne i ca. 35 min. Når du tar ut av ovnen, bre glasuren over den varme kaka. Til glasuren smelt Bremykt og nugatti sammen på svak varme. Trekk gryte til side, tilsett van og melis. Bland godt sammen. Tips: Det går med et boks nugatti ( 500 g ) til en kake.
blir best med Bremykt