Super god og super rask sjokoladekake.

Oppskriften er min egen. Inspirert av meg.

A06e1d4a 0a1f 4def a183 9094d776007a
Evica Milosevic

Oppskrift er min egen.

Ingredienser

200 g Bremykt, orginal
200 g sukker
450 g nugatti, orginal
3 egg
5 dl kefir
500 g hvetemel
4 ts vanilije sukker
4 ts bakepulver

Glasur:
50 g nugatti, orginal
50 g Bremykt, orginal
100 g melis
1 ss vann

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175 grader. Smelt Bremykt sammen med nugatti og sukker på svak varme. Trekk gryte til side og tilsett resten av ingrediensene. Bland det hele godt sammen, og stek i en bakepapirkledd langpanne i ca. 35 min. Når du tar ut av ovnen, bre glasuren over den varme kaka. Til glasuren smelt Bremykt og nugatti sammen på svak varme. Trekk gryte til side, tilsett van og melis. Bland godt sammen. Tips: Det går med et boks nugatti ( 500 g ) til en kake.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet