Mokkabiter i langpanne

Mokkabiter i langpanne
Husets beste sjokoladekake med deilig kaffeglasur

Image
Gunn Marita Sandlie

En sjokoladekake er allés favoritt og bakes til alle anledninger hvor familien samles

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Sjokoladekake:
4 egg
5 dl sukker
300 g bremykt
3 dl melk
9 dl hvetemel
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao

Krem:
1 pk melis
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 egg
150 g bremykt
3 ss kaffe

Fremgangsmåte

Sjokoladekake:
1. pisk egg og sukker til eggedosis
2. bremykt
3. bland det tørre
4. sikt inn det tørre sammen med bremykt og melk
5. hell røren i en langpanne

Krem:
1. bremykt sammen med melis
2. Ha i et egg
3. ha i vaniljesukker og kaffe pisk sammen til en deilig mokkakrem

Sjokoladekaken stekes på 180 grader i 25-35min avhengig av hvor stor langpanne man bruker. Desto mindre langpanne jo lenger tid i ovnen.
Krem smøres på da kaken er avkjølt.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere