Mokkabiter i langpanne
Mokkabiter i langpanne
Husets beste sjokoladekake med deilig kaffeglasur

Gunn Marita Sandlie
En sjokoladekake er allés favoritt og bakes til alle anledninger hvor familien samles
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
Sjokoladekake:
4 egg
5 dl sukker
300 g bremykt
3 dl melk
9 dl hvetemel
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao
Krem:
1 pk melis
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 egg
150 g bremykt
3 ss kaffe
Fremgangsmåte
Sjokoladekake:
1. pisk egg og sukker til eggedosis
2. bremykt
3. bland det tørre
4. sikt inn det tørre sammen med bremykt og melk
5. hell røren i en langpanne
Krem:
1. bremykt sammen med melis
2. Ha i et egg
3. ha i vaniljesukker og kaffe pisk sammen til en deilig mokkakrem
Sjokoladekaken stekes på 180 grader i 25-35min avhengig av hvor stor langpanne man bruker. Desto mindre langpanne jo lenger tid i ovnen.
Krem smøres på da kaken er avkjølt.
blir best med Bremykt