Sjokoladekake-hemmelighet
En liten hemmelig ingrediens gjør sjokoladekaken ekstra saftig.

Oline Dalen
Denne har jeg vokst opp med, og på bursdager ble den brukt som byggmateriale til sjokoladekaketog! Det nye er innslaget med majones, som er overførbart til andre kaker også!
Ingredienser
100 g bremykt
50 g majones
8 dl kulturmelk
4 dl sukker
1 ss natron
10 dl hvetemel
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
Fyll:
400g melis
130 g bremykt
4 ts vaniljesukker
4 ss kaffe
3 ss kakao
Fremgangsmåte
Sett stekovn på 200 grader.
Smelt smør
Bland sammen kulturmelk og natron og la det stå litt
Bland alt det tørre i egen bolle
Vend inn smør, majones og kulturmelk
Fordel i langpanne, stek midt i ovnen ca. 30 minutter.
Avkjøl.
Fyll:
Smelt smør
Bland sammen det tørre og tilsett smeltet smør og kaffe
Fordel over den avkjølte kaken og pynt etter eget ønske.
blir best med Bremykt