Appelsinsjokolade brownies med fløyelsmyk kremostfrosting!

Sinnsykt gode seige brownies med biter av appelsinsjokolade og valnøtter, og en fløyelsmyk kremostfrosting så nydelig at du vil spise den med skje. Søt, bittelitt syrlig og herlig sjokoladete. Virkelig en appelsinsjokolade-elskers drøm!

Finalist 2021
Brownies

Ingredienser

100 gram Bremykt
180 gram sukker, hvitt
2 egg, str. M-L
145 gram hvetemel
4 ss bakekakao
1 1/2 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
100 gram appelsinsjokolade, grovhakket
1 håndfull valnøtter, grovhakket
--
175 gram Bremykt, romtemperert
100 gram Philadelphia Ost, Original, romtemperert
200 gram appelsinsjokolade
50 gram melis

Fremgangsmåte

Mål opp hvetemel, bakekakao, vaniljesukker og bakepulver i en medium stor bolle. Rør godt sammen, og sett til side.

Smelt smør i en medium stor kjele. Avkjøl et par minutter.

Rør inn sukker, og så eggene ett av gangen.

Ha melblandingen over smørblandingen og rør sammen til en tykk elastisk deig. Vend inn appelsinsjokolade og valnøtter til slutt.

Fordél i en bakepapirkledd form på 20x20 cm.

Stek på 200 grader, i ca. 15 minutter. En prøvepinne skal komme ut med litt fuktighet når du tester browniene.

Avkjøl på kjøkkenbenken mens du lager glasuren.
--
Ha smør og kremost i en bolle, pisk sammen.

Smelt appelsinsjokoladen, avkjøl noen minutter og hell over i smørblandingen. Rør sammen til en jevn glasur.

Pisk inn melis til slutt, og hell direkte over de fremdeles lune browniene.

Sett hele formen med brownies og krem inn i kjøleskapet for å stivne, la dem gjerne stå over natten.

Glasuren vil være veldig myk, men vil stivne helt når den blir kald.

Oppbevar i kjøleskap.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere