Sjokodrøm
Verdens beste og saftigste sjokolade som smelta i munne og fell i smak hos alle. Enkel og røres sammen på null komma niks


Benedicte Grindheim
Denne kaka MÅ være i alle bursdager.
Og gleden når eg tar den med på jobb er magisk
Ingredienser
Kakerøre
600 gr Mjøl
600 gr sukker
1 liter kulturmelk
150 gr smelta bremykt
3 ts natron
12 ss o'boy
Glasur
8 ss o'boy
350 gr melis
175 gr smelta bremykt
1 egg
Fremgangsmåte
Kakerøre
1. Bland alt det tørre
2. Tilsett bremykt og melk
3. Rør til det er ei fin røre uten kluper
4. Dekk ei langpanne med bakepapir
5. Hell i røra
6. Sett i forvarm ovn (200 gr) på nederste rille
7. Sjekk kaka jevnlig, ta opp på et bakepapir om den begynner å bli mørk på toppen
8. Sjekk at den er gjennomstekt med en kakepinne eller lignende.
9. Ta på glasuren når kaka er lunken
10. Pynt med nonstop, strøssel eller anna topping
Glassur
1. Bland alt til en glatt glassur
blir best med Bremykt