Sjokodrøm

Verdens beste og saftigste sjokolade som smelta i munne og fell i smak hos alle. Enkel og røres sammen på null komma niks

Inbound7646127986589310012
Benedicte Grindheim

Denne kaka MÅ være i alle bursdager.
Og gleden når eg tar den med på jobb er magisk

Ingredienser

Kakerøre
600 gr Mjøl
600 gr sukker
1 liter kulturmelk
150 gr smelta bremykt
3 ts natron
12 ss o'boy

Glasur
8 ss o'boy
350 gr melis
175 gr smelta bremykt
1 egg

Fremgangsmåte

Kakerøre
1. Bland alt det tørre
2. Tilsett bremykt og melk
3. Rør til det er ei fin røre uten kluper
4. Dekk ei langpanne med bakepapir
5. Hell i røra
6. Sett i forvarm ovn (200 gr) på nederste rille
7. Sjekk kaka jevnlig, ta opp på et bakepapir om den begynner å bli mørk på toppen
8. Sjekk at den er gjennomstekt med en kakepinne eller lignende.
9. Ta på glasuren når kaka er lunken
10. Pynt med nonstop, strøssel eller anna topping

Glassur
1. Bland alt til en glatt glassur

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere