Bremykt Logo

Verdens beste og saftigste sjokolade som smelta i munne og fell i smak hos alle. Enkel og røres sammen på null komma niks

Ingredienser

Kakerøre
600 gr Mjøl
600 gr sukker
1 liter kulturmelk
150 gr smelta bremykt
3 ts natron
12 ss o'boy
Glasur
8 ss o'boy
350 gr melis
175 gr smelta bremykt
1 egg

Fremgangsmåte

Kakerøre
1. Bland alt det tørre
2. Tilsett bremykt og melk
3. Rør til det er ei fin røre uten kluper
4. Dekk ei langpanne med bakepapir
5. Hell i røra
6. Sett i forvarm ovn (200 gr) på nederste rille
7. Sjekk kaka jevnlig, ta opp på et bakepapir om den begynner å bli mørk på toppen
8. Sjekk at den er gjennomstekt med en kakepinne eller lignende.
9. Ta på glasuren når kaka er lunken
10. Pynt med nonstop, strøssel eller anna topping
Glassur
1. Bland alt til en glatt glassur

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!