Moccaruter

Enkel og veldig god sjokoladelangpannekake.

Screenshot 20211008 011448
Linn Pedersen

Ingredienser

Kakebunn:
3 egg
480 gr sukker
2,5 dl melk
6 ss bakekakao
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
520 gr hvetemel
225 gr Bremykt

Glasur:
200 gr melis
2 ss bakekakao
2 ts vaniljesukker
4 ss smeltet Bremykt
4 ss kald kaffe
Kokosmasse

Fremgangsmåte

Kakebunn:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt Bremykt og bland alle ingrediensene.
Hell i en smurt, stor langpanne og stek i 20 minutter på 175 grader

Glasur:
Lag sterk kaffe og avkjøl. Bland alle ingrediensene og ha i melis til glasuren tykner.
Glasuren has på når kaken er varm, og strø over kokos.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere