Sara Bernhard
Dette er ei konfektkake som kun har gått i familien og den passer til alle anledninger og så enkel å ta med aldri noe rot og folk bare elsker den men oppskriften har de aldri fått det er derfor jeg har noe unikt og som er en slager og en stor snakkis når jeg tar den med for å glede noen.Der er ikke en smule igjen og hvis der er en bit til overs kan den holde seg i mange dager


Ellen Beate Buvik
Denne oppskriften er det mamma som har laget og vi har holdt den tett til brystet for den er så utrolig god og noe helt unikt som du ikke får noen andre plasser,så denne oppskriften henger høyt
Ingredienser
Sara Bernhardt
200 gram mandler (males)
3 1/2 desiliter melis
3 eggehviter (stivpiskede)
1 spiseskje mel (kan sløyfes)
Steketempratur 175 grader i 10-15 minutt
Bremykt krem
75 gram Bremykt romtemperert
100 gram melis
1 teskje vaniljesukker
1-2 eggeplommer
1 spiseskje kakao
Fremgangsmåte
Mandlene males,melis og mel løftes inn og til slutt den stivpiskede eggehviten.
Så tegner du en sirkel på et matpapir,jeg bruker bunnen på en 24 cm form
Og så smører du deigen jamt utover i sirkelen
Så inn i ovnen og her må di passe på og ikke steke for lenge for bunnen skal bli seig og god.
Avkjøles
Bremykt kremen røres sammen og smøres oppå bunnen og ned langs sidene
500 gram marsipan kjevles ut og has over bunnen og nå er det blitt en flott kake som du da pynter etter årstiden
blir best med Bremykt