Verdens beste brownie
Kaken smelter i munnen og det beste av alt er at den er super enkel å lage.

Charlotte W. Pedersen
Dette er en familieoppskrift som kommer fra langt ut i slekta.
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
- 200g smør (bremykt er best)
- 350g sukker
- 3 egg
- 100g hvetemel
- 70g bakekakao
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
Fremgangsmåte
1. Sett stekeovnen på 180 grader
2. Smør inn en liten langpanne eller bruk bakepapir i bunnen.
3. Ta smøret i en liten kjele og smelt det.
4. Egg og sukker piskes før du tilsetter vaniljesukker, hvetemel, bakekakao, bakepulver, salt og smeltet smør. Husk å røre godt sammen!
5. Stek ved 180 grader i 20-30 minutter. Sjekk om kaken er ferdig ved å stikke forsiktig i kaken med en gaffel eller en bakenål.
6. Avkjøl kaken litt, før du drysser melis over. Best når det fortsatt er varm med vaniljeis til, men også god kald!
blir best med Bremykt