Verdens beste brownie

Kaken smelter i munnen og det beste av alt er at den er super enkel å lage.

D13ea2a6 36ec 4d13 abaf c08ff07d9976
Charlotte W. Pedersen

Dette er en familieoppskrift som kommer fra langt ut i slekta.

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

- 200g smør (bremykt er best)
- 350g sukker
- 3 egg
- 100g hvetemel
- 70g bakekakao
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 180 grader
2. Smør inn en liten langpanne eller bruk bakepapir i bunnen.
3. Ta smøret i en liten kjele og smelt det.
4. Egg og sukker piskes før du tilsetter vaniljesukker, hvetemel, bakekakao, bakepulver, salt og smeltet smør. Husk å røre godt sammen!
5. Stek ved 180 grader i 20-30 minutter. Sjekk om kaken er ferdig ved å stikke forsiktig i kaken med en gaffel eller en bakenål.
6. Avkjøl kaken litt, før du drysser melis over. Best når det fortsatt er varm med vaniljeis til, men også god kald!

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere