Brownies med fire typer sjokolade

Verdens beste brownies laget med fire typer sjokolade. En saftig og klissete kake det er umulig å ikke elske.

34ea7c4d 0c29 40a2 ac30 d210f89666eb
Lone

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

400 g sukker
240 g bremykt
4 stk egg M/L
50 g bakekakao
100 g lys kokesjokolade
100 g mørk kokesjokolade
100 g hvit sjokolade
100 g 70% kokesjokolade
1 ts salt
1 ts bakepulver
120 g mel

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175° over- og undervarme.
2. Smelt bremykt på medium varme og tilsett sukker. Rør i ca 2-4 minutter til sukkeret er så og si oppløst.
3. Grovhakk sjokoladen.
4. Hell smør og sukker-blandingen over i en bakebolle og tilsett egg, bakekakao og 1/3 av sjokoladen.
5. Sikt mel, salt og bakepulver over blandingen og vend forsiktig inn, etterfulgt av enda 1/3 av sjokoladen.
6. Kle en stekeform på 30x40cm med bakepapir, eller smør med bremykt.
7. Hell i røren og strø på den resterende 1/3 av sjokoladen.
8. Stekes på 175° midt i ovnen i ca 30 minutter. Kaken skal være ganske klissete, men ikke helt løs.

TIPS!
Den er vanskelig å motstå å spise med en gang, men av erfaring smaker den mye bedre når den får kjølt seg helt ned i kjøleskap, gjerne over natten.

Sjokoladekake
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere