Enkel sjokoladekake i langpanne med mange variasjonsmuligheter. Flott som base til en gøy kake for en tøff liten gravemaskinentusiast!

Ingredienser

Kakebunn:
4 egg
9 dl sukker
1 liter kulturmelk eller kefir
4 ss natron
4 ts vaniljesukker
10-12 dl mel
Sjokoladekrem:
250 gr Bremykt
500 gr melis
0,5 ts vaniljesukker
1 egg
3 ss kaffe
1 ss bakekakao

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader.
1. Egg og sukker stivpiskes i ca. 15 minutter
2. Bland alle de tørre ingrediensene og ha deretter i melken.
3. Til slutt vender du eggedosisen inn med de øvrige ingrediensene.
Hell røren i en langpanne og stek nederst i ovnen i 40-50 minutter.
Krem:
Pisk Bremykt, melis, vaniljesukker, egget, kaffe og kakao sammen i 10-15 minutter til du har en jevn og myk krem.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!