Bunn
200 g bremykt
3 egg
3 dl sukker
5,5 dl hvetemel
1 dl bakekakao
1/2 ss natron
1 ss vaniljesukker
2 dl kefir
Glasur
130 g smeltet bremykt
1 dl bakekakao
1 ss vaniljesukker
3 ss sterk kaffe
Ca 5 dl melis
Oppskriften er til langpanne som måler 30 × 40 cm
Bunn
1. Smelt smøret, og pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Bland sammen det tørre .
3. Bland kefir i det smeltet bremykt og tilsett i eggedosisen vekselsvis med de tørre ingrediensene.
Stekes midt i ovnen på 180 g i ca 30 min. Sjekk med en bakenål om den er gjennomstekt.
Glasur
Bland alt i smeltet bremykt. Tilsett melisen litt og litt til ønsket konsistens. Prikk i kaken med gaffel, og fordel glasuren på kaka. Kaken kan være lunken, men ikke varm. Strø evt. over kokos eller annen pynt.