Herlig saftig og smakfull sjokoladekake som er mild nok til at også barna elsker den. Jeg får alltid beskjed om å lage denne av min sønn, og den er alltid populær både hos barn og voksne.

Ingredienser

150 g smelter Bremykt
7,5 dl Kefir
5 dl sukker
2 ts Natron
6-8 ss O’boy eller 2-3 ss kakao eller en blanding av de to (jeg bruker det siste)
10 dl hvetemel
Glasur
200 g Philadelphia
100 g Bremykt
2 ts vaniljesukker
300 g melis
Eventuelt 3-5 ss kakao (smak til)

Fremgangsmåte

Bland Kefir og natron. La stå i 5 minutter. Rør inn resten.
Stek på 200 grader i ca. 30 minutter
Glasur
Rør sammen mykt smør, vaniljesukker og melis. Ha oppi Philadelphia og pisk glasuren jevn og klumpefri. Du kan stoppe her og ha en vanlig kremosttopping, eller smake til med kakao til en sjokoladekremosttopping.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!