Brownie med herlig sjokoladesmak, og den beste, nyyyydelige sjokoladekrem!

Ingredienser

Brownie:
125 g Bremykt
100 g Dronningsjokolade
2 dl sukker
2 egg
2 ss bakekakao
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ta vaniljesukker
Sjokoladekrem:
1 egg
40 g Dronningsjokolade
80 g Bremykt
65 g sukker
1 ts vaniljesukker
1 dl fløte

Fremgangsmåte

Brownie:
Sett ovnen på 175 grader. Finn fram en springform på 20-22 cm du tar bakepapir i bunnen på. Smelt smør på lav varme. Visp egg og sukker luftig. Ha sjokolade i det smelta smøret og rør rolig til den smelter. Bland resten av ingrediensene i eggedosisen, og ha til slutt i sjokoladesmørblandingen. Bland sammen, og hell i formen. Stekes midt i ovnen i ca. 30 min. Avkjøles i formen.
Sjokolade krem:
Gi egg, fløte, sukker, vaniljesukker et forsiktig oppkok. Ta kasserollen til side, og rør inn smør og sjokolade. Ha over i en bolle og la stå kaldt til neste dag. Den må være helt kald før den piskes opp.
Ta brownie over på et passende kakefat. Pisk opp sjokoladekremen med hurtigmikser (ikke for lenge!) til en myk og deilig krem. Bre den over browniebunnen. Pynt gjerne med karamellpopcorn, snop, bær eller andre ting som passer for anledningen.
Personlig syns jeg karamellpopcorn er prikken på i’n på denne.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!