Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Brownie:
160g mel
350g 70% kakao sjokolade
5ss Bakekakao
230g meierismør
350g brunt sukker
4 store egg
2 eggeplommer
1ts vaniljeekstrakt
Oreokrem:
300g philadelphiaost
3dl kremfløte
2pk oreokjeks
Melis
Sjokoladesaus til pynt

Fremgangsmåte

Brownie:
Smelt sjokolade over vannbad og tilsett sukkeret når sjokoladen er smeltet.
La sjokolade avkjøles før du rører inn eggene og vanilje.
Ha deretter i alt det tørre og ra røra i en springform på 26cm.
Stek midt i ovnen på 180grader i 30 min.
Oreokrem:
Ta til side 8 oreokjeks og kutt av litt av kjeksene, knus resten av kjeksene.
Pisk kremfløten i en bolle og philadelpia og melis i en annen. Smak til med melis underveis.
Vend kremen inn i philadelphia blandingen, rør inn oreokjeks og deretter tilsett mer melis dersom du ønsker en søtere krem.
Smør oreokremen oppå den avkjølte brownien og pynt med oreokjeks og sjokoladesaus

Loading content...