Saftig brownie med en himmelsk oreokrem.

Ingredienser

Brownie:
160g mel
350g 70% kakao sjokolade
5ss Bakekakao
230g meierismør
350g brunt sukker
4 store egg
2 eggeplommer
1ts vaniljeekstrakt
Oreokrem:
300g philadelphiaost
3dl kremfløte
2pk oreokjeks
Melis
Sjokoladesaus til pynt

Fremgangsmåte

Brownie:
Smelt sjokolade over vannbad og tilsett sukkeret når sjokoladen er smeltet.
La sjokolade avkjøles før du rører inn eggene og vanilje.
Ha deretter i alt det tørre og ra røra i en springform på 26cm.
Stek midt i ovnen på 180grader i 30 min.
Oreokrem:
Ta til side 8 oreokjeks og kutt av litt av kjeksene, knus resten av kjeksene.
Pisk kremfløten i en bolle og philadelpia og melis i en annen. Smak til med melis underveis.
Vend kremen inn i philadelphia blandingen, rør inn oreokjeks og deretter tilsett mer melis dersom du ønsker en søtere krem.
Smør oreokremen oppå den avkjølte brownien og pynt med oreokjeks og sjokoladesaus

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!