Verdens beste brownie. Den myke ostekremen gir kaken en ekstra saftig og god smak.
Brownie:
100 g smeltet smør
100 g hvetemel
2 dl sukker
2 egg
1/4 ts salt
1/2 ts bakepulver
2 ss kakao
Ostemasse:
1 pk naturell kremost
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 dl melis
Glasur:
50 g smeltet smør
200 g melis
1 ss kakao
2 ss kaffe
1 ts vaniljesukker
1. Smelt smør.
2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
3. Tilsett mel, kakao, salt og bakepulver og rør dette inn.
4. Ha smeltet smør i til slutt.
5. Ha brownierøra i en smurt form (Ø 26cm)
6. Lag ostemassen. Ha kremost, egg, melis og vaniljesukker i en bakebolle og pisk dette godt sammen.
7. Hell ostemassen over brownierøra.
8. Stekes på 200 grader i 30 minutter.
9. Avkjøl kaka på rist.
10. Lag glasur. Smelt smør i en kjele og ta den av varmen. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt.
11. Ha glasuren over kaka.
12. Pynt med litt hakkete valnøtter.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!