Brownies fylt med bringebær og sjokolade.

Ingredienser

100 gram mørk sjokolade
100 gram melkesjokolade
125 gram smør
200 gram brunt sukker
2 egg
75 gram mel
2 ss kakao
1 ts bakepulver
100 gram frosne bringebær
Ca 50 gram frosne skogsbær

Fremgangsmåte

Smelt sjokolade sammen smør og sukker.
Rør sammen resten av ingrediensene. Unntatt skogsbærene. (Har du litt ekstra sjokolade liggende så er det godt med hakkete sjokoladebiter av ekstra mørk sjokolade i tillegg)
Smak på røra, dette er det viktigste ;-)
Hell røra i en smurt form.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 35 minutter. Den er fortsatt ganske myk når du tar den ut av ovnen, så la den stå en stund før du skjærer den opp. Ha de frosne skogsbærene på med en gang du tar kaka ut av ovnen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!