Verdens beste brownies laget med fire typer sjokolade. En saftig og klissete kake det er umulig å ikke elske.

Ingredienser

400 g sukker
240 g bremykt
4 stk egg M/L
50 g bakekakao
100 g lys kokesjokolade
100 g mørk kokesjokolade
100 g hvit sjokolade
100 g 70% kokesjokolade
1 ts salt
1 ts bakepulver
120 g mel

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175° over- og undervarme.
2. Smelt bremykt på medium varme og tilsett sukker. Rør i ca 2-4 minutter til sukkeret er så og si oppløst.
3. Grovhakk sjokoladen.
4. Hell smør og sukker-blandingen over i en bakebolle og tilsett egg, bakekakao og 1/3 av sjokoladen.
5. Sikt mel, salt og bakepulver over blandingen og vend forsiktig inn, etterfulgt av enda 1/3 av sjokoladen.
6. Kle en stekeform på 30x40cm med bakepapir, eller smør med bremykt.
7. Hell i røren og strø på den resterende 1/3 av sjokoladen.
8. Stekes på 175° midt i ovnen i ca 30 minutter. Kaken skal være ganske klissete, men ikke helt løs.
TIPS!
Den er vanskelig å motstå å spise med en gang, men av erfaring smaker den mye bedre når den får kjølt seg helt ned i kjøleskap, gjerne over natten.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!