Den beste, seige, myke, søte og salt browniesen :)

Ingredienser

3egg
4dl sukker
3dl mel
5ss kakao
2Ts vaniljesukker
150g smør
1/2ts maldonsalt

Fremgangsmåte

Pisk eggene lett, deretter har du i sukker.
Bland de tørre ingrediensene og rør de inn i egg og sukker blandingen. Tilslutt smelter du smøret og rører det forsiktig inn. Ikke rør for lenge, bare til alt er blandet.
Haes i en firkantet 20x20cm form(kles med bakepapir),strø over maldonsalt tilslutt. stekes på 180grader i 25/30 min. Viktig at den ikke stekes for lenge, slik at den beholder den myke kjernen:) dryss litt melis over til pynt før servering. Jeg synes denne er like god varm som kald.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!