Den nydeligste sjokoladekaka du har prøvd med smak av sjokolade og kaffe. Nydelig pynt til bryllupskakebordet.
150g Bremykt, steke og bake
250g sukker
2 egg
1/2 kokesjokolade
2,5 dl melk
3ts pulverkaffe
2ts vaniljesukker
3ts bakepulver
300g hvetemel
Fyll, sjokolade
50 g Bremykt, steke og bake
300g melis
1/2 kokesjokolade
5 ss vann
3ts pulverkaffe
Hvit topping
150 Bremykt, steke og bake
350g melis
1 eggehvite
0,75dl vann
20 vaniljedråper
Pynt etter eget ønske.
Varm opp melken og tilsett pulverkaffeen og sjokoladen, rør til alt er løst opp, sett til side. Pisk 150g Bremykt og 250g sukker hvit i kjøkkenmaskin. Tilsett eggene og pisk videre til en luftig masse. Tilsett melkblandingen og resten av ingrediensene, pisk sammen. Ha deigen i en smurt hjerteform eller en springform,26cm.
Stekes ved 175 grader i en time, avkjøl gjerne over natta.
Sjokoladefyll
Varm opp 5 ss vann, ha i pulverkaffe og sjokoladen, rør til alt er løst opp. Ha melis og Bremyk i en bolle tilsett sjokoladeblandingen og pisk alt sammen.
Del kaken to ganger, fyll med sjokoladeblandingen.
Hvit topping
Ha halparten av melissen, eggehvit, vann, vaniljedråper og Bremykt i en bolle og pisk sammen. Tilsett resten av melissen og pisk til en luftig krem.
Smør hjertet med den hvite toppingen og pynt etter eget ønske.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!