Denne Cappuchinokaken er en deilig kaffekake til kaffekosen. Ha en ostekrem med sjokoladesmak på toppen, så er den perfekt å servere til noen du er glad i.
(Ca. 12 porsjoner)
Cappuchinokake:
130 g Bremykt Original, romtemperert
2 ss espresso instant pulver
1 ss kakao
3 dl Crème Fraîche
230 g sukker
3 store egg
230 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
Sjokoladeostekrem:
1 pk (160 g) Philadelphia med sjokoladesmak
1 pk (200 g) Philadelphia naturell
1 ts espresso instant pulver
Ca. 50 g melis
Litt Bremykt til smøring av springform
Kakaodryss til pynt
Forvarm stekeovnen til 180 °C
Cappuchinokake:
Ha alle ingrediensene i en miksebolle, pisk godt sammen og ha røra i en smurt springform (ca. 24 cm).
Stek på midterste rille ca. 50-60 minutter. Test gjerne med en kakepinne, det skal ikke sitte igjen deig. Avkjøl kaka på rist.
Sjokoladeostekrem:
Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig krem, fordel over kaka og sikt over litt kakao.
Tips:
Kaka kan fint lages både en og to dager før servering.