Verdens beste sjokoladefondant

Ingredienser

100 gram Stratos (50 gram lys kokesjokolade og 50 gram mørk kokesjokolade kan også brukes)
100 gram bremykt bake og steke meierismør
50 gram sukker
3 egg (kun ett med plomme)
1,5 dl siktet hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt 100 gram av bremykt bake og steke meierismør i en kjele. Denne egner seg godt til baking, og får desserten til å smake utsøkt!) Tilsett deretter 100 gram sjokolade i kjelen. La det småkoke i par minutter frem til sjokoladen er godt smeltet og blandet. Trekk kjelen til siden og vent til denne blir avkjølt.
Tilsett deretter sukkeret i sjokoladesmør røren, Bland godt!
Tilsett dermed et og et egg. Det du må huske på er å tilsette det ene egget med plomme, og de to andre uten. Bare eggehviten.
Tilsett mel og rør godt.
Smør 4 ildfaste former eller store muffinsformer (smør formene gjerne med flytende Bremykt) og fordel røren i formene. Stek fondantene midt i en forvarmet ovn på 180 grader (helst i over og under varme) i 8-12 minutter. Jeg steker mine akkurat i 9 minutter. Kan serveres med vaniljeis og bær. La fondantene hvile i par minutter før du løser dem ut av formen :)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!