En legende av en cookie-kake. Oppskriften var lenge hemmelig i USA, inntil en baker fikk sparken fra det populære bakeriet og offentliggjorde den hemmelige oppskriften. Liker du brownie, digger du denne!

Ingredienser

120gr Bremykt steke & bake
220gr Brunt sukker
100gr sukker
2 store egg
1sp.skje vaniljeessens (står sammen med konditor farge i butikken)
250gr hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 plater kokesjokolade (+ evt nøtter)

Fremgangsmåte

Del romtemperert Bremykt Steke & Bake i terninger og tilsett både brunt og hvitt sukker. Bland alt et par minutter til en jevn masse. Tilsett egg, vaniljeessens, mel, bakepulver og salt. Når alt er blandet til en jevn masse skrur du av maskinen. Kjører du den for lenge, vil smøret smelte og det skal vi helst unngå.
Grovhakk sjokoladeplatene i små/middels store biter og tilsett dette i deigen.
Nå er det bare å smøre en middels stor kakeform, og sette i ovnen. 180gr i rundt 25min. Pass på at du ikke steker kaken for lenge!
Den skal være litt våt inni. Når den er romtemperert settes den i kjøleskapet, slik at det våte får satt seg og blir seigt.
Sånn, nå er du ferdig!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!