Fantastisk god sjokoladekake med hint av cola

Ingredienser

Kaken:
3 egg
4 1/2 dl sukker
6 1/2 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
225 gram smør
2 dl cola
Glasur:
200 gram melkesjokolade
200 gram smør
100 gram melis
1 ss vaniljesukker
Marshmallowfondant
300 gram marshmallow
3 ss rapsolje
3 ss vann
1 pakke melis
1/2 boks rød gelefarge
Øvrig pynt:
1 tom Cola boks
1 sugerør
200 gram kokesjokolade
Hvit perlestrøssel

Fremgangsmåte

Kaken
1.Still inn ovnen på 180 grader.
2. Pisk egg og sukker til eggedosis
3. Sikt mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao og bland inn I eggedosisen
4. Bland inn cola og smør. Pass på å ikke røre for mye for da kan røren sprekke.
5. Hell røren I en spring form på 24 cm og stek I ovnen I 35-45 min. Stikk en kakepinne I kaken for å sjekke om den er ferdig. Avkjøl.
Glasur
1. Smelt smøret. Del opp melkesjokoladen og ha dette oppi smøret. La stå I 2 min og røre godt til alle sjokoladen er smeltet. La blandingen stå til den har konsistensen til majones.
2. Bland sammen melis, vaniljesukker og sjokoladeblandingen I en kjøkkenmaskin til den blir lys og luftig.
Marshmallowfondant
1. Smelt marshmallow sammen med olje og vann I mikron I ca 30 sek.
2 rører dette til en glatt blanding og tilsett melis til det får deig konsistens. Ta av 1/3 del og pakk dette inn I plast. Ta rødt farge I resten og bland godt. Pakk inn I plast. Avkjøl en time før bruk.
Montering:
1. Del kaken I to. Smør på glasur. Ta på toppen av kaken. Smør glasur over hele kaken.
2 kjevle ut den rød fondanten til en sirkel spm dekker hele kaken. Legg over kaken og få den til å sitte jevnt.
3. Kjevle ut den hvite fondanten. Kutt ut bokstaver som skal stave Coca Cola. Fest bokstavene på kaken.
4. Rull kuler sv den rødt og hvite fondanten. Legg dem rundt kaken annenhver gang.
4.smelt kokesjokoladen. Dekk midten av kaken med sjokoladen. Fest små hvite perlesteøssek rundt på sjokoladen.
5. Finn et sugerør og dekk denne med sjokolade. Stikk sugerøret ned I kaken.
6. Fest Cola boksen på toppen av sugerøret.
Nyt😀

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!