Verdens nydeligste og saftigste brownies som har en herlig konsistens og søtsmak fra kremostfyllet og deilig sjokoladesmak fra btowniesen.

Ingredienser

125 g Bremykt steke og bake
125 g sjokolade
200 g sukker
3 egg (sammenpisket)
60 g hvetemel
40 g bakekakao
0,5 ts bakepulver
Fyll:
200 g kremost naturell eller Philadelphiaost
60 g sukker

Fremgangsmåte

1. Ha smør, sjokolade og sukker i en kjele, og varm opp på middels varme, (rør hele tiden).
2. Når alt har smeltet sammen til en jevn masse, tar du kjelen av platen og visper de sammenpiskete eggene i smør/sjokoladeblandingen .
3. Tilsett siktet hvetemel, kakao og bakepulver i deigen og rør godt sammen.
4. Legg bakepapir i en liten langpanne (20 gange 25 cm) .
5. Visp sammen sukker og Philadelphia eller kremost til en jevn blanding. Spre kremostblandingen over sjokoladedeigen og dra en kniv gjennom deigen for lage et marmorert mønster i browniesen.
6. Ha deigen oppi formen. Stek på 180 grader i 35-40 min.
7. Avkjøl kaken og skjær i passe firkanter før servering.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!