Sjokoladekake:
- 4 kopper hvitt sukker
- 4 kopper hvetemel
- 4 ts vaniljesukker
- 4 ts bakepulver
- 2 ss kakaopulver
- 2 kopper melk
- 5 egg
- 300 gram smeltet smør (bremykt)
Glasur:
- 1 pakke melis
- 2 ss kakaopulver
- 200 gram smeltet smør (bremykt)
- Litt kokt kaffe
Sjokoladekake:
1. Bland alt det tørre
2. Smelt smør, og bland i melk, smør og egg i det tørre
3. Rør alt godt sammen
4. Ha røra i en stor langpanne med bakepapir, og stek på 175 grader på nederste rille i ca 50 minutter
Glasur:
1. Bland melis og kakaopulver
2. Smelt smør og bland sammen med melis og kakao
3. Blandingen vil nå være tørr og klumpete, rør inn kokt kaffe til glasuren blir myk og glatt