Denne må du prøve, så vil du aldri mer lage noen andre sjokoladekaker

Ingredienser

Kakebunn:
4 egg
200 g sukker
135 g smør (gjerne meieri smør)
1 plate dronning sjokolade
135 g mel
1 ts bakepulver
Has i 24-form og stekes v/170 grader i 35-40 minutt nederst i ovnen.
Krem/fyll
3 egg
190 g sukker
1,5 dl kremfløte
190 g meierismør
1 plate dronning kokesjokolade

Fremgangsmåte

(Må lages kvelden før du skal ha kaken pga kremen som trenger flere timer i kjøleskapet)
Kakebunn:
1) Egg og sukker vispes til eggedosis
2) Smøret smeltes og en plate ( 100g) dronningsjokolade smeltes i. Så heles oppi eggedosisen
3) Mel og bakepulver siktes på
Stek på rist nedest i ovnen på 170 grader i 35-40 min
Krem
1) Kok opp egg, sukker og kremføte under omrøring. Skru av når det begynner å boble og massen har blitt tykkere ( obs, lett for å brenne seg. Rør om hele tiden og om den brenner seg, hel den over i ei annen gryte gjennom en grov sil)
2) Ha smør og 100 g deonningsjokolade oppi den varme massen og rør sammen.
Avkjøl kremen over natten i kjøleskapet og pisk opp neste dag.
Så er det bare til å dele kakebunnen i 2, og smøre noe av kremen inne og resten på toppen. Kan lage mønster med gaffel, eller glatte det til med en kniv og pynte med f.eks fisalis, jordbær og noe hvit sjokolade, eller med hva du måtte ønske 
Lykke til :-)
( For mer hverdags utseende kan en smøre kremen på og lage mønster (ruter) med en gaffel, enkelt og kjapt )

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!