Jeg tør å påstå at dette er den aller beste brownies-oppskriften av dem alle! Hvor mange ganger får du sjansen til å kombinere én kilo sukker og en halv kilo smør med en fantastisk After Eight-krem?

Ingredienser

8 egg
1 kg sukker
400 g Bremykt
6 ts vaniljesukker
2 ts salt
6 dl hvetemel
12 ss kakao
ca 100 g hakkede valnøttkjerner
Sjokoladekrem:
3 dl kremfløte
1/2 pakke After eight

Fremgangsmåte

1. Først må du forsikre deg om at du har stor nok bakebolle, jeg bruker en på 6,5 liter for å få plass til alt.
2. Visp egg og sukker til eggedosis. Hell smeltet smør forsiktig inn i eggedosisen mens du rører. Bland sammen alt det tørre og sikt det inn i røren.
3. Smør en langpanne og fordel røren og valnøttene oppi.
4. Kaken stekes på 200 grader i nedre del av ovnen i 25-30 minutter, litt avhengig av din egen erfaring med steking av brownies i ovnen tidligere. Det er bedre at kaken blir for lite stekt enn for mye.
Sjokoladekremen bør også lages dagen før baking for at smaken skal sette seg, men det er nok mulig å få til alt på samme dag hvis du glemte å lese hele oppskriften før du satte i gang.
5. Kok opp 2 dl av kremfløten. Ta kjelen av platen og putt oppi After eight-sjokoladen. Rør rundt til alt er smeltet og godt blandet. Sett blandingen inn i kjøleskapet til neste dag.
6. Når du skal pynte kaken pisker du den siste desiliteren til krem. Pisk også opp sjokoladekremen, og vend inn resten av kremen. Del kaken opp i passe store (små) biter og bruk en sprøytepose til å pynte med en dæsj sjokoladekrem på hvert kakestykke.
7. Spis og nyt hver eneste kalori (mens du lover på tro å ære å starte med treningen igjen på mandag).

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!