Dette er verdens beste brownies du kan servere til store fester. Passer til alle som liker sjokolade og alle som liker brownies kommer til å elske denne.

Ingredienser

Dette trenger du:
Browniesbunn:
(husk å lage to bunner)
3 dl sukker
4 ss kakao
1,5 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
150 g smeltet avkjølt bremykt steke og bake
2 egg
Sjokoladeglasur:
250 gram melis
1 ss kakao
3 ss kaffe (du bestemmer selv hvor mye kaffe du vil det skal smake)
4 ss bremykt steke og bake
1 ss vanlijesukker
Sjokoladesmørkrem:
200 g romtemperert smør
500 g melis
3-5 ss melk
2 ts vaniljesukker
4-6 ss kakaopulver

Fremgangsmåte

Browniesbunn:
1. Husk og doble røren for å få to bunner.
2. To styk runde former enten i 24 eller 26.
3. Sett ovnen på 175°C
4. Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett egg og det avkjølte smøret og bland godt. Fordel røren i en smurt rund form enten i str 24 eller 26.
5. sett så kaken midt i ovnen og la den steke i ca 30 min. Følg godt med kaken. Den må ikke være for bløt pga skal legges over den andre bunnen. Når den er ferdig lar du den avkjøles på et kaldt sted.
Glasur:
1. Smelt smør og tilsett resten av ingrediensene
2. Rør godt slik at alle klumper er vekke.
Sjokoladesmørkrem:
1. Pisk smør og melis til en kremete konsistens
2. Tilsett så melk og resten av ingrediensene
3. pisk godt til du har en kremete konsistens uten klumper.
4. Tips: hvis kremen virker litt bløt kan den settes litt i kjøleskapet eller tilsettes litt mer melis.
Samensetting av kaken:
Finn et fat og plasser den første bunnen av kaken. Deretter tar du glasuren og legger på toppen av denne bunnen og plasserer deretter bunn nr 2 over. Når har du to bunner med sjokoladeglasur mellom. Nå kan du begynne å pynte kaken med sjokoladesmørkremen. ta først en tynt lag rundt hele kaken og deretter pynt med resten av kremet slik du vil.
Tips: denne kaken kan være veldig søt, derfor kan det være godt å blande inn litt salte peanøtter i kakerøren.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!